Päivän ruoat

Kinkku-pekonipasta 6.30 EUR
Purjo-perunasosekeitto 5.00 EUR

Ajankohtaista

22.6.2016 Kesän aukioloajat Lue lisää »   15.6.2016 Into-päivä Lue lisää »   14.3.2016 Korjausompelu Lue lisää »

Lounasruokala ja kahvila, aukioloajat

Kahvila Ma - To 9.00 - 14.00, Pe 8.00 - 13.00 Lounas Ma - To 11:00 - 13:00, Pe 11.00 - 12.30 Osoite: Tarkastamonkuja 3!

Yhteystiedot

IntoPajat ry
Tarkastamonkuja 3
55800 Imatra

p. 040 538 1860
[email protected]

Henkilöstön yhteystiedot löytyvät yhteystiedot välilehdestä.

Blogi

TYÖPAJATOIMINTA

Yhdistys järjestää Imatran alueen työttömille, osatyökykyisille ja työhön kuntoutuville työpajatoimintaa viidellä eri työpajalla. Yhdistyksen työpajoja kutsutaan Intopajoiksi. Intopajat kuvaavat yhdistyksen tavoitetta luoda innostavaa, mielenkiintoista ja jokaisen henkilön omat tavoitteet huomioivaa toimintaa.

Työpajatoiminta sisältää käytännönläheistä työskentelyä pääosin asiakaskohteilla, työ- ja yksilövalmennusta, erilaisia ryhmätoimintoja sekä koulutuksellisia osioita. Toiminta perustuu työ- ja yksilövalmentajien moniammatilliseen yhteistyöhön.

Työvalmennus:

Työvalmennus on ohjattua työskentelyä työpajoilla yksilöllisen suunnitelman mukaisesti. Valmennuksesta vastaavat työvalmentajat, joilla on pajan työtehtäviä vastaavan alan ammatillinen koulutus. Työvalmennuksen tavoitteena voi olla valmentautujan työ- ja toimintakyvyn arvioiminen, työelämän pelisääntöihin tai ammattiin tutustuminen.

Yksilövalmennus:

Yksilövalmennus on keskeinen osa työpajalla tapahtuvaa valmennusta. Yksilövalmennuksen tavoitteena on ensisijaisesti asiakkaiden elämäntilanteiden kokonaisvaltainen kartoittaminen, asiakkaan tukeminen työpajatyöskentelyssä ja arjen elämässä sekä jatkosuunnitelmien tekeminen yhdessä valmentautujan kanssa. Yksilövalmennuksesta vastaavat pääsääntöisesti sosiaali- ja terveydenhuoltoalan tai nuorisoalan koulutuksen omaavat valmentajat.

Ryhmätoiminta:

Ryhmätoiminta on osa valmennusta, sitä järjestetään työpajojen valmentautujille n. 2 kertaa kuukaudessa. Ryhmien ohjaajina toimivat pääasiassa yksilövalmentajat. Ryhmätoiminta sisältää erityisesti itsetuntemukseen, työelämätietouteen sekä arjen taitoihin liittyviä ryhmiä ja koulutuksellisia osioita. Myös erilaiset tutustumis- ja virkistäytymisretket kuuluvat toimintaan. Toimintojen sisällössä pyritään ottamaan huomioon valmentautujien toiveet ja tarpeet.