Ajankohtaista

22.9.2017Olkkari avattu!Lue lisää »30.8.2017PalveluseteliLue lisää »18.8.2017Partex-paja on palannut lomalta.Lue lisää »

Lounasruokala ja kahvila, aukioloajat

Kahvila Ma - To 9.00 - 14.00, Pe 8.00 - 13.00Lounas Ma - To 11:00 - 13:00, Pe 11.00 - 12.30  Osoite: Tarkastamonkuja 3

Yhteystiedot

IntoPajat ry
Tarkastamonkuja 3
55800 Imatra

Vaatekierrätys, Partex-paja
Tiilitehtaankatu 28
Vuoksenniska, Imatra
Avoinna: ma-pe klo 9-17

sposti: toimisto@intopajat.fi

Henkilöstön yhteystiedot:
löytyvät yhteystiedot välilehdestä.

Blogi

VANHUSTYÖN-PAJA VAPA

Startti parempaan arkeen on Raha-automaattiyhdistyksen rahoittama IntoPajat ry:n ja Imatran palvelutaloyhdistys ry:n yhteishanke. Hankkeen tavoitteena on tarjota vanhustyöstä  kiinnostuneille työttömille mahdollisuus tutustua vanhusten parissa tehtävään työhön käytännön kautta  sekä auttaa heitä alan koulutukseen tai työhön hakeutumisessa. Palvelutalojen asukkaille hanke tarjoaa ohjattua ryhmätoimintaa, liikkumiseen liittyvää avustamista sekä erilaisia virkistysretkiä ja tutustumiskäyntejä asukkaiden toiveiden mukaan. 

Vanhustyön-paja Vapa

Vapa-paja toimii Imatran palvelutaloyhdistys ry:n palveluasumistoiminnan rinnalla motivoiden ja avustaen asukkaita osallistumaan erilaisiin viriketoimintoihin sekä järjestämällä niitä myös itse.  Pajatoimintaa järjestetään vuoropäivin Palvelutaloyhdistyksen eri toimipaikoissa Mansikkalassa,  Imatrankoskella, Vuoksenniskalla sekä Pajapatsaalla. Pajan käytännöistä  vastaa IntoPajat ry:n työvalmentaja, jonka alaisuudessa toimintaan osallistuu 4-5 työkokeilussa olevaa pajalaista kerrallaan. 

Vapa-pajalla työkokeilijat pääsevät halutessaan tutustumaan sairaanhoitajan, lähihoitajan ja vanhustyöntekijän tehtäviin.

Vapa-pajalle hakeudutaan TE-toimiston tai Työvoiman palvelukeskuksen kautta, vapaita paikkoja voi kysyä myös suoraan IntoPajoilta. Pääsyvaatimuksena pajalle ovat oma motivaatio ja kyky sitoutua toimintaan viitenä päivänä viikossa. Pajalaisella ei saa olla rikostaustaa eikä akuuttia päihde-tai mielenterveysongelmaa.

Hankkeen asiakkaat ovat työ- ja yksilövalmennuksen piirissä kunnes heidän valmiudet siirtyä opintoihin tai työelämään todetaan riittäviksi. Asiakkaita tuetaan ja ohjataan hankkeesta sote-alan opintoihin ammattiopistoon, oppisopimusopiskeluun tai työkokeiluun ulkopuolisten työnantajien palvelukseen. Hankkeesta eteenpäin ohjautuvia tuetaan yksilövalmennuksen keinoinn alkavissa opinnoissa ja yrityksessä työskentelyssä.

Toiminnasta vastaa:

Marja Eerola

p. 044 7961016

marja.eerola(at)intoatyosta.fi

Lisätietoja

Kirsi Kärkäs-Vaittinen

p. 0407747892

kirsi.karkas-vaittinen@intoatyosta.fi

Hanketta rahoittaa:

ray.jpg